Doppler systemen voor het Vaatlaboratorium en de KNF

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van transcraniële Doppler-systemen en vasculaire fysiologische diagnostische systemen waaronder perifere Doppler systemen
Onze state-of-the-art systemen zijn ontworpen voor angiologie, flebologie, diabetische monitoring, neurologie, anesthesie, reanimatie en intensive care geneeskunde en zijn een uitstekend hulpmiddel voor een goede vaatdiagnostiek.

 • Perifere Doppler

  Onze perifere Doppler- en transcraniële Doppler-systemen kunnen op alle niveaus in het vaatlaboratorium worden gebruikt.
  Het productassortiment strekt zich uit van eenvoudige teendrukmeting tot de meest geavanceerde perifere vaatdoppler met maximaal 12 drukmanchetten en 10 PPG-vingermanchetten.

 • Transcraniële Doppler

  Voor de transcraniële onderzoeken is de TCD Doppler WAKie het meest uitgebreide systeem met bilaterale robotsondes en multigate-mogelijkheden. Daarnaast is hebben wij een draagbaar TCD systeem in de vorm van een Holter die voorzien is van een gerobotiseerde 2 MHz Probe voor Embolie detectie en monitoring.

 • Tot nu toe zijn de gebruikte transcraniële Doppler-systemen niet erg patiëntvriendelijk!

  De detectie van Micro Embolieën en hun monitoring met een transcraniële Doppler (TCD) is al meer dan 15 jaar gebruikelijk.
  Deze vorm van monitoring vereist dat de patiënt stationair is tijdens het onderzoek, dat hij in het Vaatlaboratorium moet blijven en dat hij ook een zware, oncomfortabele hoofdband moet dragen, die ook gevoelig is voor bewegingsartefacten en signaalverlies.
  Monitoring is mogelijk, maar zeer onpraktisch en niet patiëntvriendelijk.
  Daarnaast wordt volgens de publicaties een registratietijd van minimaal een uur voor emboliemonitoring aanbevolen, enerzijds vanwege de temporele variabiliteit in de embolisatie en anderzijds om gemiste embolieën te voorkomen.

 • Dit probleem is opgelost met behulp van de nieuw ontwikkelde robotsondes van Atys Medical!

  Het met kabels verbonden zijn aan een groot apparaat is door de TCD-x Holter volledig ondervangen; patiënt kan zich nu vrijelijk bewegen gedurende het onderzoek. Het verlies van het Doppler signaal behoort nu tot het verleden, de gerobotiseerde probe corrigeert automatisch een eventueel zwakker wordend signaal of het totale signaalverlies. De houder voor de gerobotiseerde probe bestaat uit een zeer licht en comfortabel te dragen systeem, dat niet anders is dan een stabiele bril. Vanwege de ergonomische constructie is deze houder gedurende meerdere uren probleemloos door patiënt te dragen.

 • Real-time en continue weergave van de hemodynamische parameters
 • WAKIe TO maakt continue en niet-invasieve bewaking van essentiële hemodynamische gegevens mogelijk voor optimalisatie van vocht- en medicijntoediening
 • De WAKIe TO is de enige cardiale outputmonitor die kan worden gekoppeld aan een Transcraniële Doppler in één apparaat
 • De meest innovatieve en actuele Doppler systemen komen van Atys Medical!

  Naast de routinematig gebruikte systemen bevat ons Doppler-programma ook de meest innovatieve systemen. Denk aan: onze draagbare TCD-x Holter met robotsonde of de moderne Micro Embolie detectie software (EDS) gebaseerd op de volledig nieuwe ideeën van akoestische analyse.