Angiolys: Perifere Vaatdoppler met 12-Kanalen 

De Angiolys premium perifere doppler is de meest flexibele en complete vasculaire Vaatdoppler op de markt. 

De Angiolys maakt gebruik van Doppler, luchtmanchet en fotoplethysmografie (PPG) technologie, om de enkel brachiale index (ABI), teen brachiale index (TBI), segmentale drukken, pulse volume recording (PVR) golfvormen, Doppler snelheidsprofielen en veneuze parameters zoals veneuze refill tijd en gemiddelde veneuze uitstroom te registreren.

  • 12 Cuffs en pressure kanalen

  • 10 PPG kanalen

  • Touchscreen bediening

  • Draadloze remote bediening

  • Vrije protocollen en verslag lay-out

  • Satelliet voor de slangen, geen rommelige slangen rond patiënt

Angiolys Doppler Perifere Doppler
 

De Angiolys premium perifere doppler is ontwikkeld om alle niet-invasieve fysiologische arteriële en veneuze onderzoeken uit te voeren.

Het systeem is het meest uitgebreide en flexibele perifere doppler systeem op de markt.

12 Kanaals PPG Meting

De Angiolys is ons nieuwste computer gebaseerde systeem voor perifere vasculaire diagnose.

De Angiolys geeft de veeleisende professional alle voordelen, welke men van een modern en compleet systeem met automatische testmogelijkheden mag verwachten.

4 Kanaal PPG meting

Het systeem gebruikt doppler, aircuffs en PPG-probetechnologie om de Ankle Brachial Index (ABI), Toe-Brachial Index (TBI), Segmentele Pressure waarden, Pulse Volume Recording (PVR) curven, doppler velocity profiles en veneuze parameters, zoals veneuze reflux time en de mean veneuze outflow te registreren.

Wat u ook nodig heeft voor uw vasculaire onderzoeken, er is altijd een Angiolys configuratie die aan al deze eisen voldoet en welke eenvoudig is uit te bereiden met aanvullende tests om aan de nieuwe wensen te voldoen.

Pulse Volume Recording 10 Cuffs

De configureerbaarheid en de flexibiliteit van de Angiolys vindt zijn oorsprong in de toepassing van de zogenaamde "Satellieten". Eén of twee satellieten kunnen worden verbonden met het systeem om daarmee het aantal druk- en/of PPG-kanalen te verhogen.

Met de Angiolys zijn de volgende simultane metingen mogelijk:
Met PPG, zowel de armdruk en tegelijkertijd de enkel- en teen- drukken. Tot max. 10 PPG-signalen en tot max. 12 PVR-signalen.

Schakel ons in

Bent u geïnteresseerd in onze systemen en apparatuur voor in uw ziekenhuis? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316 341876, te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een Whatsappbericht te sturen naar 06 10 47 98 99. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van meer informatie. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats in Westervoort, in de buurt van Arnhem. Hier laten we u niet alleen onze producten voor vaatdiagnostiek zien, maar ook de producten voor de afdeling Neurofysiologie.