TCD-x: Micro Embolie Monitoring Holter

Zoekt u voor TCD-onderzoek naar apparatuur voor in uw ziekenhuis? Neuro Medical is u graag van dienst. Sinds 1986 leveren wij systemen aan ziekenhuizen. Wij hebben veel kennis over het TCD-onderzoek en weten precies welke TCD-techniek aansluit op uw wensen. Ons vakkundige team staat 24/7 voor u klaar als u vragen heeft of als er problemen zijn met de gekochte apparatuur.

TCD-x Holter Head Embolie

 

Micro-Embolie monitoring en detectie met onze Holter-TCD-x

Een innovatief systeem binnen de TCD-techniek en het TCD-onderzoek is de TCD-x. Dit is de eerste en enige draagbare transcraniële doppler met gerobotiseerde probe. Met de nieuwe TCD-x is het mogelijk om gedurende een langere periode en op een comfortabele wijze het TCD-signaal te registreren. Hiermee is de monitoring en detectie van Micro-Emboliën weer een stap dichterbij gekomen.

Voor een correcte detectie van embolieën met onze TCD-techniek voert u een registratieduur van minstens één uur uit. Indien de patiënt dan ook nog volledige bewegingsvrijheid heeft, spreken we van een betrouwbare meting. Als het dopplersignaal tijdens de registratie zwakker wordt, bijvoorbeeld door een verschuiving van de probe, dan zorgt de robot voor een nieuwe optimalisatie van het signaal. De TCD-techniek voorziet op comfortabele wijze in een betrouwbare emboliedetectie gedurende de normale dagelijkse omstandigheden.

Vraag naar onze andere mogelijkheden voor de TCD en Doppler techniek

Heeft u interesse in onze TCD-techniek voor TCD-onderzoek? Of bent u geïnteresseerd in andere systemen, zoals de premium perifere doppler de Angiolys ? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar 0316 341876. Ons e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een WhatsAppbericht naar 06 10 47 98 99. Natuurlijk bezoeken wij u ook gaarne om de mogelijkheden van onze TCD-Holter aan u te laten zien.