Systemen voor Vaatdiagnostiek en de Klinische Neurofysiologie

Bent u voor uw ziekenhuis op zoek naar diagnosesystemen voor de afdeling Klinische Neurofysiologie of wilt u apparatuur aanschaffen voor vaatonderzoek op het Vaatlaboratorium? Dan doet u dat natuurlijk bij een specialist op het gebied van diverse systemen en apparatuur voor het ziekenhuis.
Neuro Medical is voor Vaatdiagnostiek en Klinische Neurofysiologie al sinds 1986 uw vertrouwde partner voor diverse apparatuur waarmee u vaatonderzoek doet. Wij leveren niet alleen uw producten, maar u profiteert ook van uitstekende service, waarbij we 24/7 voor u klaarstaan. Zo schaft u met een gerust hart apparatuur voor vaatonderzoek en klinische neurofysiologie aan bij ons betrouwbare én deskundige bedrijf.

  • Vasculaire Doppler Systemen van Atys Medical

    Atys Medical is al 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van transcraniële Doppler apparatuur en vasculaire fysiologische diagnostische systemen. Onze ultramoderne apparaten zijn ontworpen voor het vaatlaboratorium de angiologie, flebologie, diabetische monitoring, neurologie, anesthesie, reanimatie en intensive care-geneeskunde.

  • Digitaal EEG Systemen van alpha trace

    De alpha trace NeuroSpeed ​​software maakt indruk met zijn duidelijke structuur en logische processen. Samen met klanten zijn we erin geslaagd om de gebruikersinterface gebruiksvriendelijk en intuïtief te maken. U zult snel merken hoe gemakkelijk EEG-opnames kunnen zijn. Overtuig uzelf en neem contact met ons op voor een proefplaatsing.

  • Hoe kunnen wij u helpen?

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of zoekt u een Doppler voor vaatonderzoek of een systeem voor het meten van de "enkel-arm index"? Neuro Medical helpt u graag verder. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Uiteraard komen wij ook vrijblijvend bij u langs om u kennis te laten maken met onze mogelijkheden.