TCD-onderzoek: emboliemonitoring, -review en -analyse

Bent u op zoek naar apparatuur voor TCD-onderzoek voor in uw ziekenhuis? Neuro Medical is u graag van dienst. Wij verkopen al sinds 1986 apparatuur en systemen aan ziekenhuizen, waardoor wij veel kennis en ervaring hebben opgebouwd. U profiteert van een ervaren en vakkundig team, dat 24/7 voor u klaarstaat. Hoewel onze producten de verkoop initiëren, is het onze service en de nazorg die ervoor zorgen dat klanten voor ons kiezen.

  • Kleine draagbare TCD-Holter met 8 uur autonomie

  • Gerobotiseerde probe voor constante signaal kwaliteit

  • Hoogwaardige Embolie Detectie Software, ook software van derden toepasbaar

TCD-x Holter Head Embolie

 

Embolie Monitoring met onze Holter TCD-x

De TCD-x is de eerste en enige draagbare transcraniële doppler met gerobotiseerde probe, een innovatief systeem binnen de TCD-techniek en het TCD-onderzoek. Met onze nieuwe TCD-x is het mogelijk om gedurende een langere periode en op een comfortabele wijze het TCD-signaal te registreren ten behoeve van een correcte Emboliedetectie en een betrouwbaar TCD-onderzoek.

Voor het correct detecteren van Embolieën met onze TCD-techniek, dient een registratieduur van minstens één uur uitgevoerd te worden. Indien de patiënt dan ook nog volledige bewegingsvrijheid heeft, kunnen we van een betrouwbare meting spreken.

Mocht gedurende de registratie het dopplersignaal zwakker worden door bijvoorbeeld het verschuiven van de probe, dan zorgt de robot dat het dopplersignaal opnieuw geoptimaliseerd wordt.

De TCD-techniek voorziet op comfortabele wijze in een betrouwbare emboliedetectie gedurende de normale dagelijkse omstandigheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in onze TCD-techniek voor TCD-onderzoek? Of bent u geïnteresseerd in andere systemen voor vaatdiagnostiek, zoals de premium perifere doppler? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316 341876, te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een Whatsappbericht te sturen naar 06 10 47 98 99. U bent ook welkom om langs te komen op locatie in Westervoort, nabij Arnhem.