WAKIe: TransCraniële Doppler voor Diagnose en Monitoring

Zoekt u een Transcraniële Doppler voor het Vaatlaboratorium in uw ziekenhuis? Wij zijn u bij Neuro Medical graag van dienst. Sinds 1986 leveren wij systemen aan ziekenhuizen. Wij hebben veel kennis over het TCD-onderzoek en weten precies welke TCD-techniek aansluit op uw wensen. Ons vakkundige team staat 24/7 voor u klaar als u vragen heeft of als er problemen zijn met de gekochte apparatuur.

 • Bi-laterale TCD-doppler met gerobotiseerde probes

  Onze Transcraniële Doppler is voorzien van gerobotiseerde probes, zoals deze door Dr. Rune Aaslid oorspronkelijk zijn ontworpen. De Robot Probes zijn voorzien van twee micro-motoren, welke de Probes een verticale- en horizontale beweging geven. In de intensive care of OK-omgeving is het niet altijd te voorkomen dat de Probe wordt verschoven. Indien een mooi TCD signaal, door verschuiving van de Probe, aan kwaliteit verliest dan wordt met behulp van de micro motor weer naar het optimale signaal gezocht.

 • Multi Gate doppler met M-Mode en negen dieptes

  Onze Transcraniële Doppler is een bipolair systeem. Per kanaal worden naast het signaal op het hoofdscherm ook negen dieptes weergegeven. Hierbij is de flow richting goed af te lezen zodat daarmee een nog eenvoudiger herkenning van de omliggende vaten is te verkrijgen. De klassieke meetmethode waarbij op twee dieptes gemeten wordt is uiteraard ook mogelijk. Naast de genoemde Robot Probes kan op onze TransCraniële Doppler ook de klassieke 2 MHz Probe aangesloten worden. Voor Intracraniële Doppler meting zijn 16 MHz probes, disposable of meervoudig gebruik, leverbaar. De kleinste 16 MHz Probe heeft een diameter van 1,3 mm.

 • Terugbladeren in de lopende registratie zonder verlies van signaal

  Gedurende IC en OK gebruik kan het heel handig zijn een eerder fenomeen nogmaals te beoordelen. Het systeem beschikt hiertoe over een zogenaamde terugblader mogelijkheid zonder dat de huidige registratie verloren gaat of onderbroken wordt. Men kan na het terugbladeren weer eenvoudig terugkeren naar de huidige registratie. Gedurende het terug bladeren kan men Markes toevoegen of wegnemen. Aan de Markers kan gedurende de registratie een willekeurige waarde worden toegevoegd welke naderhand in de markertabel verschijnt.  
 

De WAKIe TCD is een innovatief neurovasculair diagnose- en monitoringsysteem.

De WAKIe TransCraniële vaatdoppler voor onderzoek naar de bloedvaten is klein en eenvoudig te dragen, waarbij de ingebouwde batterij van de Doppler voor drie uur autonomie zorgt. Met de ingebouwde batterij is ook het gebruik van de vaatdoppler in IC- en OK omstandigheden probleemloos. De WAKI TCD heeft bi-polaire gerobotiseerde probes met autocorrectie, maar de doppler beschikt ook over de conventionele probes die onmisbaar zijn naar onderzoek bij bloedvaten.

Doppler signaal, M-Modesignaal en 9 dieptes

Diverse probes ter beschikking:
Een breed scala aan probes van 1,6 MHz tot 16 MHz staat de gebruiker ter beschikking, waarbij de WAKIe TCD automatisch en zelf herkent welke probe aan welke connector aangesloten is.

Reviewfunctie online:
Een hele bijzondere eigenschap van de WAKIe TransCraniële Doppler voor onderzoek naar de bloedvaten is de reviewfunctie. Gedurende de lopende opname kan teruggebladerd worden om bijvoorbeeld een eerder gevonden embolie nader te bekijken.

Trendweerfgave Indices

Robot-probes en klassieke probes:
De gerobotiseerde probe van de WAKIe vaatdoppler maakt het zoeken naar het gewenste TCD-signaal zeer eenvoudig. Als het signaal vermindert, vindt de doppler het gewenste signaal automatisch terug.

Meerdere hoofdframes:
Meerdere hoofdframes staan ter beschikking. Zo heeft u de keuze uit de conventionele hoofdband, een flexibele hoofdband en het lichte, comfortabele brilhoofdframe. Deze laatste kan uren achtereen gedragen worden zonder hinderlijke bijverschijnselen.

 • Mirco-Embolie detectie en monitoring Software

  De welbekende “beep” van een passerende Micro-Embolie heeft een dermate specifieke frequentie-inhoud dat het menselijke oor direct in staat is deze typische toon te herkennen. Rune Aaslid Ph.D bracht deze audio eigenschappen in een algoritme onder, waarmee een objectieve kwantificering van de audio-informatie bereikt wordt. Naast de tonale inhoud van het gereflecteerde signaal, wordt ook de faseverschuivingen in de analyse meegenomen. Deze faseverschuiving is typisch voor een Micro-Embolie en treedt alleen op bij een geldige Micro-Embolie.
 • Trendweergave van Indexen en Extern aangesloten apparatuur

  Vanzelfsprekend heeft onze Transcraniële Doppler de mogelijkheid de trend van de gemeten signalen weer te geven. Hierbij zijn de Markers goed zichtbaar en is het mogelijk direct naar het bijbehorende signaal terug te springen, zonder dat de registratie onderbroken wordt. De schalen van de Indexen kunnen worden aangepast en er kan in de Trend worden gescrold. Naast de Indexen kunne ook signalen van externe apparatuur worden aangesloten inclusief de daarbij behorende numerieke waarden. Denk hierbij aan bloeddruk of Co2 apparatuur. Een intern PVR programma is aanwezig. 

Vraag naar onze andere mogelijkheden voor de TCD en Doppler techniek

Heeft u interesse in onze TCD-techniek voor TCD-onderzoek? Of bent u geïnteresseerd in andere systemen, zoals de premium perifere doppler de Angiolys ? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar 0316 341876. Ons e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een WhatsAppbericht naar 06 10 47 98 99. Natuurlijk bezoeken wij u ook gaarne om de mogelijkheden van onze Transcraniële Doppler aan u te laten zien.