Transcraniële doppler TCD WAKIe met bilaterale gerobotiseerde probes

Wilt u een transcraniële doppler aanschaffen voor de afdeling Vaatdiagnostiek in uw ziekenhuis? Wij zijn u bij Neuro Medical graag van dienst. Onze jarenlange ervaring met diverse systemen zorgt ervoor dat we u optimaal kunnen adviseren. U profiteert van een vakkundig en ervaren team dat 24/7 voor u klaarstaat. Daarbij leveren we ook maatwerk indien gewenst. Onze klanten komen dan ook niet alleen voor onze hoogwaardige producten, maar ook voor de uitstekende service.

  • Bi-laterale TCD-Doppler met gerobotiseerde probes

  • Multi Gate Doppler met M-Mode en 9 dieptes

  • Terugbladeren in de lopende registratie zonder verlies van signaal

 

De WAKIe TCD is een innovatief neurovasculair diagnose- en monitoringsysteem.

Deze transcraniële vaatdoppler voor onderzoek naar de bloedvaten is klein en eenvoudig te dragen, waarbij de ingebouwde batterij van de doppler voor drie uur autonomie zorgt. Met de ingebouwde batterij is ook het gebruik in IC- en OK-omstandigheden probleemloos.

Het systeem van de vaatdoppler heeft bipolaire gerobotiseerde probes met autocorrectie, maar de doppler beschikt ook over de conventionele probes.

TCD Doppler Trend

Diverse probes ter beschikking:
Een breed scala aan probes van 1,6 MHz tot 16 MHz staat de gebruiker ter beschikking, waarbij het systeem van de vaatdoppler voor onderzoek naar de bloedvaten zelf herkent welke probe aangesloten is.

Reviewfunctie On-Line:
Een hele bijzondere eigenschap van de transcraniële doppler voor onderzoek naar de bloedvaten is de review functie. Gedurende de lopende opname kan teruggebladerd worden om een eerder gevonden embolie nader te bekijken.

Robot probes en klassieke probes:
De gerobotiseerde probe maakt het zoeken naar het gewenste TCD-signaal zeer eenvoudig, mocht het signaal verminderen dan wordt automatisch het gewenste signaal teruggevonden.

 

TCD Trend

 

Meerdere hoofdframes:
Meerdere hoofdframes staan ter beschikking. Zo heeft u de keuze uit de conventionele hoofdband en het lichte, comfortabele brilhoofdframe. Deze laatste kan uren achtereen gedragen worden zonder hinderlijke bijverschijnselen.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de transcraniële doppler TCD WAKIe met bilaterale gerobotiseerde probes of bent u juist op zoek naar de premium perifere doppler Angiolys? Of zoekt u systemen voor op de afdeling Neurofysiologie? Neem dan gerust contact met ons op via 0316 341876, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een Whatsappbericht te sturen naar 06 10 47 98 99. Natuurlijk bent u ook welkom op ons bezoekersadres in Westervoort, vlakbij Arnhem. Wij vertellen u graag meer over wat we voor uw ziekenhuis kunnen betekenen.